Lifestyle
0

VELIKI ŠOK: Seka Aleksić u modricama!

Dnevne novine Kurir su pokrenule akciju “Stop nasilju” u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije ali i sigurnom kućom. Ovu akciju podržale su i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i folk pjevačica Seka Aleksić. U današnjem broju dnevnog lista osvanula je […]

Podijeli članak:
VELIKI ŠOK: Seka Aleksić u modricama!

Dnevne novine Kurir su pokrenule akciju “Stop nasilju” u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije ali i sigurnom kućom. Ovu akciju podržale su i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i folk pjevačica Seka Aleksić.

U današnjem broju dnevnog lista osvanula je “pretučena” Seka Aleksić. Dakle, ona je za potrebe snimanja kampanje “nabacila masnice”, a uz ovu objavu je napisala:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Nezgoda na snimanju serije našu poznatu glumicu pogodio metak

“Drago mi je da sam dio kampanje STOP NASILJU koju je pokrenuo dnevni list #kurir. A sutra u printanom izdanju novina #kurir očekuje sve čitaoce moj autorski tekst o nasilju” ,napisala je SekaVELIKI  putem društvenih mreža.

download-2

(Alo.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!