Rijaliti
0

UGROZILA SVE FARMERE: Cuca zamalo zapalila Farmu

Ivona Negovanović Cuca nesmotrenim je potezom mogla da ugrozi živote svih farmera na imanju u Lisoviću. Naime, Cuca je pored vrelog šporeta ostavila plastičnu flašu, koja je počela da se topi, a zatim se i zapalila. Miris zapaljene plastike osjetio je Milan Đorđević Crni, koji je uletio u spavaću i sobu i uklonio prijetnju, a […]

Podijeli članak:
UGROZILA SVE FARMERE: Cuca zamalo zapalila Farmu

Ivona Negovanović Cuca nesmotrenim je potezom mogla da ugrozi živote svih farmera na imanju u Lisoviću.

Naime, Cuca je pored vrelog šporeta ostavila plastičnu flašu, koja je počela da se topi, a zatim se i zapalila. Miris zapaljene plastike osjetio je Milan Đorđević Crni, koji je uletio u spavaću i sobu i uklonio prijetnju, a zatim napao Cucu zbog nemara.
“Da li si ti normalna, zar ti ne osjećaš kako smrdi, mogla si da zapališ imanje i sve nas zajedno. Šta bi bilo da je flaša nastavila da gori i da je plamen uhvatio zavjese. Ovo je sve od drveta, a ti kuliraš “ vikao je na sav glas Đorđević Cuci, koja se branila:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  SPREČENO UBISTVO: Divna je na svu sreću na vreme uspela da...

“Pa zar misliš da ne bih vidjela plamen, sigurno se ne bi zapalilo ništa da je došlo do tolike vatre ” sasvim mirno  odgovorila je Negovanovićeva, dok je nehajno u sobi ležala na krevetu sa Banetom Đokićem.

Kada su ostali farmeri shvatili šta se dogodilo i da se u cijeloj kući osjeća miris istopljene plastike, oštro su osudili Cucu, koja nije pridavala značaj svim tim pridikama.

(Alo.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!