Rijaliti
0

UGROZILA SVE FARMERE: Cuca zamalo zapalila Farmu

Ivona Negovanović Cuca nesmotrenim je potezom mogla da ugrozi živote svih farmera na imanju u Lisoviću. Naime, Cuca je pored vrelog šporeta ostavila plastičnu flašu, koja je počela da se topi, a zatim se i zapalila. Miris zapaljene plastike osjetio je Milan Đorđević Crni, koji je uletio u spavaću i sobu i uklonio prijetnju, a […]

Podijeli članak:
UGROZILA SVE FARMERE: Cuca zamalo zapalila Farmu

Ivona Negovanović Cuca nesmotrenim je potezom mogla da ugrozi živote svih farmera na imanju u Lisoviću.

Naime, Cuca je pored vrelog šporeta ostavila plastičnu flašu, koja je počela da se topi, a zatim se i zapalila. Miris zapaljene plastike osjetio je Milan Đorđević Crni, koji je uletio u spavaću i sobu i uklonio prijetnju, a zatim napao Cucu zbog nemara.
“Da li si ti normalna, zar ti ne osjećaš kako smrdi, mogla si da zapališ imanje i sve nas zajedno. Šta bi bilo da je flaša nastavila da gori i da je plamen uhvatio zavjese. Ovo je sve od drveta, a ti kuliraš “ vikao je na sav glas Đorđević Cuci, koja se branila:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Ulazim u rijaliti da vratim Divnu: Bivši muž učesnice Zadruge spreman da napravi RUSVAJ, Marko će poludeti kada ga vidi!!!!

“Pa zar misliš da ne bih vidjela plamen, sigurno se ne bi zapalilo ništa da je došlo do tolike vatre ” sasvim mirno  odgovorila je Negovanovićeva, dok je nehajno u sobi ležala na krevetu sa Banetom Đokićem.

Kada su ostali farmeri shvatili šta se dogodilo i da se u cijeloj kući osjeća miris istopljene plastike, oštro su osudili Cucu, koja nije pridavala značaj svim tim pridikama.

(Alo.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!