Rijaliti
0

TEŠKO JE I ZAMISLITI: Mimi Oro se OFARBALA u PLAVO i ŠOKIRALA sve!

Napravila je veliku razliku iz crnke u plavušu. Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa “Parovi” Milica Živanović svima dobro poznata  kao Mimi Oro se dosta  promenila otkad je izašla iz rijaliti programa. Od prije poznata kao atraktivna crnka sa dugom kosom, Mimi je promenila izgled tako što se pre svega ofarbala u plavo.   Pored toga, Mimi […]

Podijeli članak:
TEŠKO JE I ZAMISLITI: Mimi Oro se OFARBALA u PLAVO i ŠOKIRALA sve!

Napravila je veliku razliku iz crnke u plavušu.

Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa “Parovi” Milica Živanović svima dobro poznata  kao Mimi Oro se dosta  promenila otkad je izašla iz rijaliti programa. Od prije poznata kao atraktivna crnka sa dugom kosom, Mimi je promenila izgled tako što se pre svega ofarbala u plavo.

 

Pored toga, Mimi trenutno aktivno radi na svojoj figuri. Tako se ona svakodnevno hvali fotografijama iz teretane na kojima dominira njeno zategnuto telo.

Međutim, neizostavne su i Mimine velike grudi koje su uočljive skoro na svakoj fotografiji.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Slobina sestra PROKLINJE KIJU! Zbog zlobnice svi proživljavamo pakao. Ona je hodajuće zlo koje svijet nije vidio. Da Bog da...

To se sigurno ne dešava slučajno.

Clipboard01

Ona je pre nekog vremena postavila na instagram dve fotografije, a brojni komentari se tiču njenih grudi koje su ogromne.

Da li je Mimi možda povećala svoje grudi, iili je samo dovela svoju figuru do savršenstva, pa se ističu, ne znamo.

SRBIJADANAS

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!