Rijaliti
0

Starleta Tijana Ajfon dobila što je i zaslužila: Pala na biznismena sa džipom, povezao je a zatim…

Starleta Tijana Ajfon, koja je svima poznata po velikim skandalima u javnosti i burnom noćnom životu, doživjela je fijasko pred ulazak u rijaliti “Parovi”.   Kako “Alo!” saznaje, Tijana je bila u noćnom provodu sa jednim poznatim hrvatskim biznismenom i njegovim prijateljima. Mdjutim oni su je izbacili iz svog džipa zbog toga što je bila […]

Podijeli članak:
Starleta Tijana Ajfon dobila što je i zaslužila: Pala na biznismena sa džipom, povezao je a zatim…

Starleta Tijana Ajfon, koja je svima poznata po velikim skandalima u javnosti i burnom noćnom životu, doživjela je fijasko pred ulazak u rijaliti “Parovi”.

 

Kako “Alo!” saznaje, Tijana je bila u noćnom provodu sa jednim poznatim hrvatskim biznismenom i njegovim prijateljima. Mdjutim oni su je izbacili iz svog džipa zbog toga što je bila u alkoholisanom stanju i neprestano pričala gadosti.

“Tijanu je prijatelj iz Hrvatske pozvao u provod jer je nekoliko dana boravio u Beogradu.

Čitavo veče Tijana se super zabavljala sa njim i njegovim drugovima, a sve vrijeme je pila tekilu i u tome je mnogo pretjerala.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Havarija u Budvi: Eksplozija na plaži, turisti prestravljeni, trpi cijeli grad!!!

Oko tri sata poslije ponoći, svi su željeli da odu u drugi klub, a kada su ušli u džip hrvatskog tajkuna, posvađali su se i Tijana je počela da vrijeđa njegove prijatelje.

Govorila im je da su akrepi i seljačine, sve dok je nisu bukvalno šutnuli iz džipa. Pri padu je raskrvarila koljeno jer je pala na ivičnjak” završava svoju naš izvor.
(Alo.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!