Lifestyle
0

ŠOKANTNO!! DA NIJE BILO RADE, MILAN BI SE UBIO: Dala mu 50.000 evra da plati slobodu iz…

U toku prošle nedjelje je naš izvor ekskluzivno došao do bliske rođake Milana Stankovića, koja živi i radi u Obrenovcu. Ona nam je otkrila da je i te kako mnogo ponosna na svog brata ,, ali je na to dodala i kroz kakve je sve probleme Milan prošao! “Milan je mnogo patio kada je poslije […]

Podijeli članak:
ŠOKANTNO!! DA NIJE BILO RADE, MILAN BI SE UBIO: Dala mu 50.000 evra da plati slobodu iz…

U toku prošle nedjelje je naš izvor ekskluzivno došao do bliske rođake Milana Stankovića, koja živi i radi u Obrenovcu. Ona nam je otkrila da je i te kako mnogo ponosna na svog brata ,, ali je na to dodala i kroz kakve je sve probleme Milan prošao!

“Milan je mnogo patio kada je poslije učešća na Evroviziji riješio da napusti Grand zbog neslaganja sa čelnim ljudima,, jer nije mogao da nastupa i radi, a za raskid ugovora morao je da plati 50.000 evra “govori rođaka i nakon toga nastavlja:

“Toliko je bio u depresiji da htio da digne ruku na sebe, međutim njegova tadašnja djevojka Rada Manojlović bukvalo ga je spasila… Ona je sve plaćala kada su živjeli skupa a ujedno mu i davala novac koji je on vraćao Grandu kako bi dobio svoju slobodu… Mnogo ga je ona voljela , čak je mislila da će s njim i starost dočekati, ali eto nisu se slagali tako da su i raskinuli. On joj je poslije vratio taj novac koji mu je ona dala , zato su i dan danas u dobrim odnosima” rekla je za kraj rođaka iz Obrenovca.

Kurir

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!