Estrada
0

ŠOK: Uhapšen sin Šabana Šaulića!

Sin kralja narodne muzike  Šabana Šaulića se ludo provodio u novogodišnjoj noći, ali se po svemu sudeći malo više zanio kada je alkohol u pitanju,, pa je završio u pritvoru na trežnjenju…  On je uhvaćen kako pije viski, a djevojka sa kojom je bio trudila se da mu raspoloženje bude na nivou… Iako je njegov […]

Podijeli članak:
ŠOK: Uhapšen sin Šabana Šaulića!

Sin kralja narodne muzike  Šabana Šaulića se ludo provodio u novogodišnjoj noći, ali se po svemu sudeći malo više zanio kada je alkohol u pitanju,, pa je završio u pritvoru na trežnjenju…  On je uhvaćen kako pije viski, a djevojka sa kojom je bio trudila se da mu raspoloženje bude na nivou… Iako je njegov otac Šaban potegao baš sve veze kad je saznao da mu je policija privela sina,, ipak nije uspio da ga iščupa iz pritvora.

“Mihajlo je sa društvom bio na Šakinom nastupu i baš su se lijepo provodili. Za njihov sto stizale su flaše i flaše pića, dosta se popilo,, a Mihajlo je kada su krenuli osjećao da je ipak sposoban da sjedne za volan. Nedaleko od hotela zaustavila ga je policija i kada je naduvao preko 1,5 promila, odredili su mu zadržavanje kako bi se otrijeznio.”

 

Prijatelj koji je bio u tom trenutku sa njim u kolima javio je njegovoj mami Goci šta se dešava i ona je odmah obavijestila Šabana koji je pokušao da spasi sina,, međutim  to mu nije pošlo za rukom. Kada je nakon 14 sati napustio stanicu, Šaban mu je kazao  da se nada da se opameto i da mu više neće pasti na pamet da vozi pijan…kazao  je ovaj izvor.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  CECU ISKORISTIO DEČKO: Aca traži 3.000 evra za...

(Kurir)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!