Zabava
0

RASTA I DANICA LIJU SUZE: Njegova potresna životna priča RASPLAKALA baš ceo studio!

I u ovoj epizodi popularnog takmičenja ” Ja imam talena” pokazalo se da život zaista piše drame. U novoj epizodi takmičenja “Ja imam talenat”, koja se emituje na Pinku u četvrtak od 21.15 časova, jedan od kandidata će rasplakati baš sve u studiju. Njegova mnogo tužna i teška  životna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a suze nije […]

Podijeli članak:
RASTA I DANICA LIJU SUZE: Njegova potresna životna priča RASPLAKALA baš ceo studio!

I u ovoj epizodi popularnog takmičenja ” Ja imam talena” pokazalo se da život zaista piše drame.

U novoj epizodi takmičenja “Ja imam talenat”, koja se emituje na Pinku u četvrtak od 21.15 časova, jedan od kandidata će rasplakati baš sve u studiju. Njegova mnogo tužna i teška  životna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim, a suze nije mogao da sakrije ni Stefan Đurić Rasta.

Kad sam bio mali, ostao sam bez roditelja. Nisu znali kako da odgajaju dete i dali su me u dom ” kazao  je takmičar,.

Nakon što je otkrio još neke mnogo  potresne detalje iz svog života, svi u žiriju su zaplakali.Emocije niko nije mogao da sakrije pa su tako članovi žirija plakali kao mala deca a nakon toga izašli i zagrljajem pružili podršku takmičaru koji ih je rasplakao.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OVAJ "DIREKTOR" NEMA POSAO ALI PRIMA VELIKU PLATU: On sedi kući a država mu svakog meseca uplaćuje 3.700 evra!

Srbijadanas/carsija.info

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!