Lifestyle
0

PROROČICA sve ŠOKIRALA: Predvidela mnogo UŽASNE stvari za Seku Aleksić, Acu Lukasa i Prijovićku!

Razvodi,, prokletstva,, problem sa potomstvom… Pevačica Vesna Rivas je svima dobro poznata po svojim brojnim proročanstvima, a ovoga puta su njene tarot karte predskazale mnogo mnogo  gadnih stvari. Ona je za Srpski telegraf rekla da Acu Lukasa, Seku Aleksić i Aleksandru Prijović očekuju  mnogo strašne stvari. Počela je sa predviđanjima za Lukasovu sudbinu za koju […]

Podijeli članak:
PROROČICA sve ŠOKIRALA: Predvidela mnogo UŽASNE stvari za Seku Aleksić, Acu Lukasa i Prijovićku!

Razvodi,, prokletstva,, problem sa potomstvom…

Pevačica Vesna Rivas je svima dobro poznata po svojim brojnim proročanstvima, a ovoga puta su njene tarot karte predskazale mnogo mnogo  gadnih stvari. Ona je za Srpski telegraf rekla da Acu Lukasa, Seku Aleksić i Aleksandru Prijović očekuju  mnogo strašne stvari.

Počela je sa predviđanjima za Lukasovu sudbinu za koju ona tvrdi  da će ponovo biti loša i da ne postoje šanse da on to na neki način izbegne.

“Mnogo gadno i loše će da bude Lukasu. Nema veze što on ima divnu ženu pored sebe, Sonja ga vodi i čupa, međutim, Lukas ima neko svoje prokletstvo i dok on ne bude dotakao dno, neće moći da se normalizuje i krene dalje “ rekla  je Vesna koja je potom prešla na brak Seke Aleksić i Veljka Piljikića.

“Mislim da će njihov brak biti jako uzdrman. Ona će se potpuno posvetiti majčinstvu, svakakve stvari koje je gutala i ćutala Veljku više neće. Mnogo toga će se promeniti. To je njena nova epoha u životu, velike rezove će praviti. Nije isključeno da im stoji razdvajanje. Seka više neće rađati, a mislim da to neće ni želeti “ rekla je Rivasova.

Međutim to nij sve, ona se ovom prilikom dotakla i trenutno najpoznatije Zvezde Granda Aleksandre Prijović . Naime Vesn tvrdi da Aleksandra Prijović nije za kuću Živojinovića.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Svako veče mogu da odvedem 10 devojaka u hotel! To je PORAŽAVAJUĆE, one ne misle ni o čemu! Šok ispovest Mileta Kitića!

“Pevačica i Filip Živojinović neće uspeti, postoji tu mnogo mističnih stvari. Brzo će se tu pokazati neke stvari. Oni mogu da se venčaju, ali brzo će sve pući… Ne može ona u tu kuću da se uklopi, sa svojom energijom i takva kakva jeste ona nije za Bobinog sina… Za njega nije pevačica, on treba da nasledi ozbiljne poslove. Pre mu stoji neka manekenka ili neka učenija”  kazala  je Vesna.

Estradnim parovima Nikoliji Jovanović i Relji Popoviću, te Ani Nikolić i Stefanu Đuriću Rasti, zvezde su očigledno bile mnogo  naklonjene, pa im je Vesna predvidela lep period.

“Nikolijin i Reljin brak mi je skroz okej, imaju sjajnu energiju, dopunjuju se i to funkcioniše, baš kao ova dva ludaka Ana i Rasta. Oni su mi ludi i baš mi je drago što su zajedno. Ima tu ljubavi i ima svega, ma tu će tek biti dešavanja i ludovanja”  rekla je na kraju Vesna Rivas.

SRBIJADANAS

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!