Estrada
0

PRIJE SNIMANJA: Saša Popović izbacio Nedu Ukraden iz žirija Zvezda Granda!

U novoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja ” Zvezde Granda” osim stalnog ima i tajanstveni žiri.Iako mnogi gledaoci misle da žiri u “Zvezdama Granda” zna ko je tajanstveni član,” ipak nije tako,” što se dokazalo na primeru Nede Ukraden!!! Nju je direktor Granda Saša Popović vratio kući jer se srela u hodniku sa Draganom Stojkovićem Bosancem […]

Podijeli članak:
PRIJE SNIMANJA: Saša Popović izbacio Nedu Ukraden iz žirija Zvezda Granda!

U novoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja ” Zvezde Granda” osim stalnog ima i tajanstveni žiri.Iako mnogi gledaoci misle da žiri u “Zvezdama Granda” zna ko je tajanstveni član,” ipak nije tako,” što se dokazalo na primeru Nede Ukraden!!!

Nju je direktor Granda Saša Popović vratio kući jer se srela u hodniku sa Draganom Stojkovićem Bosancem i samim tim se razotkrila!! Kako STAR saznaje, Neda je na snimanje došla 20 minuta nakon što su stigli stalni članovi žirija,, a kada se ekipa smestila u svoje fotelje, organizatorka je kroz hodnik do tajne sobe sprovela Nedu ne sluteći da Bosanac nije na svom mestu…

“Pravilo je da se najpre žiri smesti u svoje stolice, a onda uvode tajanstvenog i sprovode ga do tajne sobe. Samo organizatori i Popović znaju ko je tajni član… Neda je došla na snimanje kada joj je rečeno, međutim, kada je organizatorka pošla sa pevačicom do misteriozne prostorije,, u tom momentu Bosanac je krenuo u toalet”, govori naš izvor i na to još dodaje:

“Svima im je bilo čudno kad su se sreli, počeli su i da se smeju, a Bosanac je kazao da će se praviti da je nije video. Međutim, kada su iz produkcije javili Saletu za ovaj susret, on je naglasio da pod hitno zamene Nedu,, jer neće biti zanimljivo pošto Bosanac zna da je ona tajni član”  govori dobro obavješten izbor za STAR .

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BLAM GODINE: Ana Bekuta će ovo dugo pamtiti

e turneja

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!