Zabava
0

POSLIJE RIJALITIJA JOJ SE GUBI TRAG: Ovako danas izgleda Matora!!! (FOTO)

Jovana Tomić Matora je bila jedna od glavnih aktera četvrte sezone rijalitija “Parovi”. Matora je ostala upamćena po velikom prijateljstvu sa Ružicom Veljković, koje je potom preraslo i u nešto više… Ružica je kasnije ovo sve dematovala što je dovelo do prekida prijateljstva. Takođe, Matora je imala i par nervnih slomova,, fizičkih obračuna,, a nakon završetka […]

Podijeli članak:
POSLIJE RIJALITIJA JOJ SE GUBI TRAG: Ovako danas izgleda Matora!!! (FOTO)

Jovana Tomić Matora je bila jedna od glavnih aktera četvrte sezone rijalitija “Parovi”. Matora je ostala upamćena po velikom prijateljstvu sa Ružicom Veljković, koje je potom preraslo i u nešto više… Ružica je kasnije ovo sve dematovala što je dovelo do prekida prijateljstva.

Takođe, Matora je imala i par nervnih slomova,, fizičkih obračuna,, a nakon završetka rijalitija potpuno nestala iz svih medija.

Od rijalitija je prošlo dvije godine, a od Matore ni traga ni glasa, bar na televiziji…

Jovana je i te kako aktuelna na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, gdje imamo prilike da vidimo kako se provodi po prijestoničkom klubovima, ,a u dobrim odnosima je ostala i sa učesnicima iz vile “Parova”… Nenadom Marinkovićem Gastozom (s kojim se najviše druži) i Unom Grujić.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Račun iz kafića u Sremskoj Mitrovici zapalio društvene mreže!!

Pogledajte fotografiju:

(Alo.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!