Estrada
0

PO PRVI PUT: Aca Lukas zbog Halida Bešlića prekršio pravila Granda

Po svemu sudeći Aca Lukas će ubuduće kažnjavati sve one takmičare koji u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezdama Granda” budu pjevali “Jesen u meni” inače obradu pjesme koju u originalu izvodi Halid Bešlić, a prepjevala ju je “Teška industrija”. Baš tu pjesmu svako malo pa pjeva neki od takmičara tog muzičkog šoua. Ako je sudeći po […]

Podijeli članak:
PO PRVI PUT: Aca Lukas zbog Halida Bešlića prekršio pravila Granda

Po svemu sudeći Aca Lukas će ubuduće kažnjavati sve one takmičare koji u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezdama Granda” budu pjevali “Jesen u meni” inače obradu pjesme koju u originalu izvodi Halid Bešlić, a prepjevala ju je “Teška industrija”. Baš tu pjesmu svako malo pa pjeva neki od takmičara tog muzičkog šoua. Ako je sudeći po komentaru Ace Lukasa ubuduće sigurno neće jer nakon prošlosubotnje emisije Lukas je svima koji su je namjeravali pjevati, najavio šta ih očekuje.

“Ovo je najodvratnija verzija. Definitivno. Nije mi nikako dobro kada je čujem. Nešto najgore što sam do sada čuo”  jasno je kazao  Lukas u čemu ga je podržala i Jelena Karleuša.

Nakon toga je član žirija  Lukas, iako svjestan da time krši pravila produkcije “Grand” i tog takmičenja, poslao poruku svima koji će stati i zapjevati ispred njega.

“Ko kod bude pjevao tu obradu od “Teške industrije”, neću ga pustiti. Muškarci, ubuduće pjevajte “U meni jesen je” od Halida Bešlića  i proći ćete dalje”  bio je veoma jasan Lukas.

Direktor Granda Saša Popović mu je na pauzi snimanja rekao kako to nije tako javno trebao reći, ali Lukas je ostao pri svojoj izjavi… Još je i rekao kako će, ako treba, sve opet ponoviti bez obzira da li se to i koliko kosilo sa pravilima ptakmičenja.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BILA SI KRŠ U SVAKOM SMISLU! Karleuša sasula u lice Ninovoj ćerki SVE što misli, a onda je Sandra ispala neviđeni CAR!

ekspres

 

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!