Zdravlje
0

Pacijentica “pustila vjetar” tijekom operacije i izazvala požar u sali…

Za sada još uvijek neimenovana pacijentica je zadobila teške opekotine usred operacije vrata maternice. Naime, ova nesretna djevojka je tijekom ovog zahvata “pustila vjetar”, što je u konačnici dovelo do požara u sali, prenosi ugledni japanski list The Asahi Shimbun. Do ovog  incidenta došlo je u Sveučilišnoj bolnici u Tokiju sredinom travnja, a rezultati konačne  istrage […]

Podijeli članak:
Pacijentica “pustila vjetar” tijekom operacije i izazvala požar u sali…

Za sada još uvijek neimenovana pacijentica je zadobila teške opekotine usred operacije vrata maternice. Naime, ova nesretna djevojka je tijekom ovog zahvata “pustila vjetar”, što je u konačnici dovelo do požara u sali, prenosi ugledni japanski list The Asahi Shimbun.

Do ovog  incidenta došlo je u Sveučilišnoj bolnici u Tokiju sredinom travnja, a rezultati konačne  istrage objavljene prije dva dana otkrili su da je koban spoj bio plin iz njezinog tijela i laser pomoću kojeg su liječnici vršili zahvat.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Dramatična ispovest o borbi života i smrti: Ovo je biljka koja me je spasila od smrtonosnog raka!

Plamen je, kako stoji u izvješću komisije,, krenuo od kirurške plahte kojom je ona bila prekrivena,, zbog čega je ostala teško opečena po gotovo čitavom tijelu…

Dnevnikhr

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!