Ljubav
0

Ovo je bila djevojka Saše Popovića prije nego što je oženio Suzanu Jovanović

Svima dobro ponati direktor Grand produkcije Saša Popović već 20 godina u mnogo srećnom braku sa Suzanom Jovanović, a pre nego što se sa njom skrasio, zabavljao se sa izuzetno popularnom pjevačicom. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz perioda kada se direktor Granda Saša zabavljao sa Zlatom Petrović.Veoma zanimljivo je da je ona u […]

Podijeli članak:
Ovo je bila djevojka Saše Popovića prije nego što je oženio Suzanu Jovanović

Svima dobro ponati direktor Grand produkcije Saša Popović već 20 godina u mnogo srećnom braku sa Suzanom Jovanović, a pre nego što se sa njom skrasio, zabavljao se sa izuzetno popularnom pjevačicom.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz perioda kada se direktor Granda Saša zabavljao sa Zlatom Petrović.Veoma zanimljivo je da je ona u veoma bliskim odnosima sa Sašinom suprugom Suzanom, koja je jednom prilikom ispričala da joj je Zlata pomogla da se uda za Popovića…

“Zlata mi je pomogla da se udam za njega. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu”  kazača je Suzana.

Kako je pevačica kasnije ispričala,, njihova veza bila je veoma strasna,, pozirali su zajedno za novine,, a posle raskida ostajali su u prijateljskim odnosima… Ipak, sasvim malo je falilo da se venčaju.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  PREBOLEO JELENU: Zoran Marjanović ima novu devojku i ista je JELENA !!! (FOTO)

7

 

“Vreme je tako prolazilo, a on me gleda i ne pušta… Na kraju sam morala, a i želela, u toalet i kada sam prolazila pored njega on mi kaže: Sve u životu imaš, samo ti fali da se prezivaš Popović”, kazala  je Zlata u jednom intervjuu.

Svet

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!