Zabava
0

OVAJ “DIREKTOR” NEMA POSAO ALI PRIMA VELIKU PLATU: On sedi kući a država mu svakog meseca uplaćuje 3.700 evra!

Gospodin Bosko Herman od 2001. do 2006. godine je bio generalni direktor za usluge u jednom francuskom gradu na istoku te zemlje. Međutim stvari su se izmakle kontroli pa je došao novi gradonačelnik i posvađao se sa Hermanom koji je potom premešten. Ali, na novom mestu nisu trebali čoveka njegovih kvalifikacija pa je tako on […]

Podijeli članak:
OVAJ “DIREKTOR” NEMA POSAO ALI PRIMA VELIKU PLATU: On sedi kući a država mu svakog meseca uplaćuje 3.700 evra!

Gospodin Bosko Herman od 2001. do 2006. godine je bio generalni direktor za usluge u jednom francuskom gradu na istoku te zemlje. Međutim stvari su se izmakle kontroli pa je došao novi gradonačelnik i posvađao se sa Hermanom koji je potom premešten.

Ali, na novom mestu nisu trebali čoveka njegovih kvalifikacija pa je tako on ostao bez posla. Ali ne i bez plate.

Naiem prema zakonu iz 1984. godine, kad se direktor pomera s tog radnog mesta, grad mu mora isplaćivati platu dok ne nađe neki  sličan posao. Ne celu platu – već mu od svakog evra daje 75 centi.

Ostalih 25 centi, pak, isplaćuje mu centar za javne usluge.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  U 22. godini počela sam da spavam SAMO sa bogatim muškarcima: Građena sam KAO BOGOMOLJKA, a do 26. zaradila sam 250.000 evra...

I tako Herman, koji ne može naći posao, već deset godina svaki mesec prima 3.700 evra. A jedini mu je posao da svakog meseca odšeta do banke i podigne platu.

(Jutarnji)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!