Estrada
0

OTKRIVAMO: Zbog čega se Azis NALJUTIO na Karleušu!

Jelena Karleuša kao i uvijek je do sada, išla ispred vremena. Tako je i ovoga puta imala ideju da se u artworku koji je uradila za duetsku pjesmu sa Azisom “Ostavljam te” pojave njene najveće estradne rivalke – Seka Aleksić i Dara Bubamara. Nešto slično je uradila Madonna na posljednjem albumu kada su joj u […]

Podijeli članak:
OTKRIVAMO: Zbog čega se Azis NALJUTIO na Karleušu!

Jelena Karleuša kao i uvijek je do sada, išla ispred vremena. Tako je i ovoga puta imala ideju da se u artworku koji je uradila za duetsku pjesmu sa Azisom “Ostavljam te” pojave njene najveće estradne rivalke – Seka Aleksić i Dara Bubamara. Nešto slično je uradila Madonna na posljednjem albumu kada su joj u spotu za pjesmu “Bitch I`m Madonna” gostovale najpopularnije koleginice – Bijonse, Majli Sajrus i Keti Peri.

Međutim, kako smo kasnije  saznali, Azisu se taj plan uopšte nije svidio, pa je pitao Jelenu otkud joj uopšte ideja da zove Seku i Daru da učestvuju kada su njih dvoje u kombinaciji upravo pun pogodak.

“Azis je kao i sve velike zvijezde veoma sujetan i ne želi da bilo ko uzima njegovih pet minuta slave. On je oduševljen duetom sa Jelenom koji je ona sama pronašla za njih dvoje i smatrao je da je šteta da takva pjesma padne u drugi plan zbog pojavljivanje Seke i Dare, jer je svjestan da bi mediji pisali više o tome nego o samoj pjesmi…. S druge strane, i Jelena je puna samopouzdanja pa je željela da napravi dobar štos i da pokaže svima kako protiv svojih koleginica nema baš ništa i da njoj nikada nije smetala njihova popularnost. E sad da li ih je na kraju stvarno zvala kako su mediji pisali ili je zbog Azisa ipak odustala od toga, ne mogu da kažem sa sigurnošću”, govori naš  izvor.

 

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  SKANDALOZNE PORUKE: Haris Berković vara Radu , pogledajte kako ugovara se*s putem poruka!!!

U svakom slučaju, dueti pop dive sa bugarskom zvijezdom kao i “Bankina”  sa Acom Lukasom upravo  ruše sve rekorde slušanosti na sajtu jutjub i obje pjesme trenutno su prve na trendingu u čak 10 evropskih zemalja, što nijednom domaćem izvođaču do sada nije pošlo za rukom. ..

(Star)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!