Estrada
0

OSTADE POPOVIĆ BEZ JOŠ JEDNE SVOJE LEPOTICE: Rada Manojlović ide iz Granda u Pink?

“Sve sam pošteno odradila, tako da Saša nema prava da se ljuti” – veoma jasno je rekla Rada.  Trenutno jedna od najpopularnijih “Grandovih” pevačica Rada Manojlović je dobila ozbiljnu ponudu sa televizije “Pink”, tako spekuliše “Kurir”. Razlog za njihove sumnje je podgrejao podatak da je ona juče skoro ceo dan snimala emisije na “Pinku”, dok […]

Podijeli članak:
OSTADE POPOVIĆ BEZ JOŠ JEDNE SVOJE LEPOTICE: Rada Manojlović ide iz Granda u Pink?

“Sve sam pošteno odradila, tako da Saša nema prava da se ljuti” – veoma jasno je rekla Rada. 

Trenutno jedna od najpopularnijih “Grandovih” pevačica Rada Manojlović je dobila ozbiljnu ponudu sa televizije “Pink”, tako spekuliše “Kurir”. Razlog za njihove sumnje je podgrejao podatak da je ona juče skoro ceo dan snimala emisije na “Pinku”, dok je u “Grandu” snimila samo jednu pesmu i opet je kasnila…

“Rekli smo joj da dođe između dva i četiri popodne, kad god joj odgovara. Doći će sigurno”  kazali su juče iz “Granda”, ali je pevačica stigla tek oko pola osam uveče posle snimanja emisije kod Lee Kiš na “Pinku”.

Poznato je da Rada više nije u žiriju “Grandovog” takmičenja “Neki novi klinci”, ali bi volela da opet bude deo slične priče.

“Eto, prihvatila bih poziv za “Pinkove zvezde” “ kazala je Rada  kroz smeh i odgovorila na pitanje šta će joj na to reći direktor Saša Popović:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  KEBA OTKRIO VELIKU TAJNU POSLIJE 30 GODINA: Ovo je pjevač krio sve do sada!!

“Ja nemam direktora. Nikada nisam imala direktora jer ja ne radim u firmi. Ja sam za ovih devet godina Saleta uvek zvala Sale, a ne direktor jer on to meni nije”  kazala  je Rada i na to još dodala da Popović “ne bi imao razloga da se ljuti jer je za devet godina u “Grandu” sve pošteno odradila”.

Međutim, na priče da joj sa “Pinka” nude mnogo bolje uslove,, od objavljivanja albuma preko i da im je saopštila kako će uskoro odgovoriti na ponudu,, Rada nedvosmisleno odgovara:

“Ne, to nije istina “  kratka ali veoma jasna bila je Manojlovićka negirajući da će i ona poput kolege Šabana Šaulić preći iz Granda u Pink…

SRBIJADANAS

 

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!