Vijesti
0

Oglasio se Sanjin Sefić iz pritvora: Tražio je ljekarsku pomoć i ovo je poručio porodici nastradalih djevojaka…..

Oglasio se Sanjin Sefić. Sanjin Sefić koji je osumnjičen za tragično ubistvo dvije djevojke u centru Sarajeva je uputio preko svog advokat po službenoj dužnosti Dejana Koprića iskreno žaljenje i saučešće porodicama Selme Agić i Edite Malkoč. Ubica Sanjin Sefić iz pritvora je izrazio žaljenje i uputio saučešće porodicama stradalih djevojaka Sanjin Sefić “Kazao mi […]

Podijeli članak:
Oglasio se Sanjin Sefić iz pritvora: Tražio je ljekarsku pomoć i ovo je poručio porodici nastradalih djevojaka…..

Oglasio se Sanjin Sefić.

Sanjin Sefić koji je osumnjičen za tragično ubistvo dvije djevojke u centru Sarajeva je uputio preko svog advokat po službenoj dužnosti Dejana Koprića iskreno žaljenje i saučešće porodicama Selme Agić i Edite Malkoč.
Ubica Sanjin Sefić iz pritvora je izrazio žaljenje i uputio saučešće porodicama stradalih djevojaka
Sanjin Sefić
“Kazao mi je da prenesem njegovo iskreno žaljenje i saučešće nesrećnim porodicama koje su izgubile svoje najmilije u saobraćajnoj nesreći”,kazao  je za Klix.ba Koprić.

On je na to još dodao da je Sefić koji se trenutno nalazi u ekstradicionom pritvoru u Novom Sadu tražio ljekarsku terapiju za smirenje. Kako dodaje, Sefić danas nije imao nikakvih posjeta u pritvoru.

“Pozitivno se izjasnio prema državi BiH i izjavio je da će sarađivati sa bosanskohercegovačkim organima. Procedura mora ići svojim tokom i on ne može tražiti istog momenta da bude izručen”, rekao  je Koprić.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OPLJAČKANA JELENA KARLEUŠA: Lopovi joj ušli u kuću i pokupili tašne i cipele!!!

Koprić je na to još dodao  kako nema nikakvih novih informacija koje se odnose na proces ekstradicije osim što se Ministarstvo pravde Srbije oglasilo da je dobilo dokumentaciju iz Bosne i Hercegovine.

“Oko 13 sati bio sam u sudu i ništa još uvijek nije stiglo u Viši Sud u Novom Sadu. Nemam informaciju o tome da li je u toku dana išta stiglo”, kazao  je Koprić.Da se podsjetimo , djevojke Selma Agić i Edita Malkoč su smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći u centru Sarajeva kada ih je Sanjin Sefić udario automobilom i pobjegao sa mjesta nesreće.

Klix/Carsija

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!