Estrada
0

Napadnuta snaha Lepe Brene: Grupa mladića Aleksandru Prijović držali kao taoca zbog…

Poznata srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović, ili kako je mnogi nazivaju buduća snaha Lepe Brene, proteklog vikenda osjetila je veoma lošu stranu slave. Pjevačica je u jednom noćnom klubu imala dogovor da otpjeva bolk od po tri pjesme id a za to dobije 8.000 eura, tako prenosi makedonski Kurir. Međutim, kada je Prijović završila svoj posao […]

Podijeli članak:
Napadnuta snaha Lepe Brene: Grupa mladića Aleksandru Prijović držali kao taoca zbog…

Poznata srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović, ili kako je mnogi nazivaju buduća snaha Lepe Brene, proteklog vikenda osjetila je veoma lošu stranu slave.

Pjevačica je u jednom noćnom klubu imala dogovor da otpjeva bolk od po tri pjesme id a za to dobije 8.000 eura, tako prenosi makedonski Kurir.

Međutim, kada je Prijović završila svoj posao i krenula da siđe sa scene, zaustavila je grupa mladića i jedno vrijeme držala kao taoca.

“Aleksandra je već nekoliko puta nastupala u ovom noćnom klubu, ali ranije nije bilo takvih i sličnih incidenata. Posljednji put je pjevala za sumu od 6.000 eura i isto toliko je dobila za bakšiš “ kazao je izvor blizak pjevačici.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  NIKAD SUROVIJE: Sramotna Cecina fotografija kruži inetrnetom!

dnevniavaz

 

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!