Vijesti
0

MUK ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE GLOGOVAC ŽIVEO: U prizemlju stoji…

BEOGRAD – Srpski glumac Nebojša Glogovac je nažalosz preminuo je u 48. godini posle teške bolesti, a vest o njegovom preranom odlasku duboko je potresla celu Srbiju…. Poštovaoci njegovog lika i dela od jutros se emotivnim porukama opraštaju od velikana srpskog glumišta, a jedan obožavalac se ubrzo posle tužne vesti uputio na Dorćol, gde je Glogovac […]

Podijeli članak:
MUK ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE GLOGOVAC ŽIVEO: U prizemlju stoji…

BEOGRAD – Srpski glumac Nebojša Glogovac je nažalosz preminuo je u 48. godini posle teške bolesti, a vest o njegovom preranom odlasku duboko je potresla celu Srbiju….

Poštovaoci njegovog lika i dela od jutros se emotivnim porukama opraštaju od velikana srpskog glumišta, a jedan obožavalac se ubrzo posle tužne vesti uputio na Dorćol, gde je Glogovac živeo… Među prvima da izjave saučešće stigli su glumci Nikola Đuričko i Ivan Bogdanović…Pred vratima njegove zgrade je ostavio jednu narandžastu ružu, a glumčevim omiljenim delom grada od jutros vladaju neverica i muk…Kako javlja reporter Kurira sa lica mesta, jedna devojka prišla je njegovom motoru i ostavila žutu ružu.

Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje zaista ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca se naglo pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć i posle konsultacija sa tamošnjim lekarima se vratio u Beograd.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  VANREDNO STANJE: Napadalo 86 centimetara snijega, ovo još nismo doživjeli!

On se lečio na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gde je primao terapije, ali je jutros nažalost izgubio najtežu životnu bitku….

(Kurir.rs/Foto: Vlada Šporčić)

 

 

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!