Zdravlje
0

Misterija stara 36 godina: Kraj tužnoj sudbini čovjeka bez identiteta kojeg zovu Perica!

Tužna priča o, kako su ga mediji prozvali, “kišnom čovjeku”, kojeg su prije 36 godina našli su ga kako luta područjem Drniša, kada je, procjenjuje se, imao između 16 i 18 godina, zaintrigirala je cijelu  javnost zbog njegove veoma tužne sudbine. Perica koji se u rapskoj psihijatrijskoj bolnici nalazi  već 36 godina, jedini je čovjek […]

Podijeli članak:
Misterija stara 36 godina: Kraj tužnoj sudbini čovjeka bez identiteta kojeg zovu Perica!

Tužna priča o, kako su ga mediji prozvali, “kišnom čovjeku”, kojeg su prije 36 godina našli su ga kako luta područjem Drniša, kada je, procjenjuje se, imao između 16 i 18 godina, zaintrigirala je cijelu  javnost zbog njegove veoma tužne sudbine.

Perica koji se u rapskoj psihijatrijskoj bolnici nalazi  već 36 godina, jedini je čovjek u Hrvatskoj bez identiteta. Tako mu je bolničko osoblje dalo ime Perica Matas, a oni su mu i jedina porodica koja brine o njemu.

Kako piše Jutarnji.hr, u emisiji na hrvatskim programima “Provjereno” večeras donosi nastavak priče čovjeka s Rab i žene koja vjeruje da je njen davno nestali brat.Perica možda ima porodicu kojoj on sve ove godine neizmjerno nedostaje.

On se službeno vodi kao NN osoba, nema ime, prezime, matični broj, a pronađen je u vrijeme koje se poklapa s nestankom druge osobe. Nakon što je pogledala priču o “Perici”, odmah nakon toga se javila osoba koja vjeruje da je on njezin nestali brat koji je nestao dvije sedmice prije nego što je Perica pronađen kako luta.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  DOK VAM NIJE KASNO: Ukoliko kupujete ove proizvode PRESTANITE ODMAH!!!

On je, baš kao i Perica imao mentalne poteškoće. Sramio se u društvu nepoznatih ljudi, ograničeno je komunicirao, što se poklapa s Peričinim karakterom.

Prošlo je gotovo četiri desetljeća od nestanka. Je li Perica nestali brat ili netko drugi? Odakle je stigao i što mu se točno dogodilo? Neuspješno se pokušava utvrditi već 36 godina…

Je li nakon toliko vremena pronađena Peričina porodicaj, bit će uskoro poznato”! Naime, novinar “Provjerenog” Ivan Čorkalo DNK uzorak odnio je u laboratorij. Rezultate svi željno očekuju.

Tuzlanski

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!