Vijesti
0

MAJKA MONSTRUM: Ubila ćerku (11), leš sakrila u gepek, dva dana kasnije se slupala!!!

Erika Njusam (37) dva cela dana se vozila autom sa mrtvim telom svoje 11-ogodišnje ćerke Kaje Li Plumer, a onda je slupala automobil skrenuvši u obližnju šumu, gde je nakon svega i pronađena. Međutim, ovu ženu su videli svedoci kako nakon sletanja automobila po šumi vuče telo mrtve devojčice, a kada su istražitelji došli na […]

Podijeli članak:
MAJKA MONSTRUM: Ubila ćerku (11), leš sakrila u gepek, dva dana kasnije se slupala!!!

Erika Njusam (37) dva cela dana se vozila autom sa mrtvim telom svoje 11-ogodišnje ćerke Kaje Li Plumer, a onda je slupala automobil skrenuvši u obližnju šumu, gde je nakon svega i pronađena.

Međutim, ovu ženu su videli svedoci kako nakon sletanja automobila po šumi vuče telo mrtve devojčice, a kada su istražitelji došli na lice mesta u zapadnoj Virdžiniji, ustanovili su da povrede deteta ne odgovaraju povredama zadobijenim prilikom automobilske nezgode…

Majka je policiji kazala kako je svoju ćerku vozila kod svog muža i detetovog oca od koga se razvela, ali je ubrzo uhapšena zbog nelogičnosti u priči, nemanja alibija i skrivanja mrtvog tela,tako piše Miror, a prenosi Telegraf.

Prema dosadašnjim informacijama policije, majka je dete uvila u ćebe i tokom vožnje ga držala u prtljažniku. Tom prilikom je ustanovljeno da je devojčica bila mrtva više od 24 sata….

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  MUK ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE GLOGOVAC ŽIVEO: U prizemlju stoji...

Za sada još uvek nezvanični podaci ukazuju na to da je policija navodno našla dokaze da je dete ubijeno u majčinoj kući, ali još uvek se pouzdano ništa ne zna.

Alo!

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!