Lifestyle
0

KAŽU DA KOPIRA CECU: Aleksandra Prijović progovorila o poređenju sa folk divom!!!

Folk pevačica Aleskandra Prijović u poslednjih godinu dana je mnogo, gotovo do neprepoznatljivosti  promenila svoj imidž. Mnogi su govorili da otkako joj je krenulo u karijeri, u  mnogome pokušava da kopira folk divu Cecu Ražnatović, a ona se po prvi put osvrnula na ove glasine. Prijovićeva uopšte  ne krije svoju ljubav prema muzici folk dive, ali […]

Podijeli članak:
KAŽU DA KOPIRA CECU: Aleksandra Prijović progovorila o poređenju sa folk divom!!!

Folk pevačica Aleskandra Prijović u poslednjih godinu dana je mnogo, gotovo do neprepoznatljivosti  promenila svoj imidž.

Mnogi su govorili da otkako joj je krenulo u karijeri, u  mnogome pokušava da kopira folk divu Cecu Ražnatović, a ona se po prvi put osvrnula na ove glasine.

Prijovićeva uopšte  ne krije svoju ljubav prema muzici folk dive, ali smatra da nema potrebe da je bilo ko poredi s njom, jer je Ceca velika zvezda.

 

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Saša Popović uslovio Ibru Bublina: Nema albuma sve dok...

“Nema tu potrebe da se bilo šta komentariše. Ceca je jedna, kao i što je Brena jedna i ne znam zašto ljudi konstantno porede mene ili nekog drugog sa njima, kad su one jedne-jedine i neponovljive”, kazala  je Aleksandra u emisiji “Exkluziv”.

kurir

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!