Zabava
0

KARLEUŠA PROMIJENILA ČAK TRI SREDNJE ŠKOLE: Bila NAJGORA učenica, skakala i jahala po klupama, profesori je…

Kako Stars za sada saznaje, Jelena Karleuša je promijenila čak tri škole. Po tvrdnjama njenih nekadašnjih  profesora, ona je bila  najgora učenica i laknulo im je kad je otišla… Oni koji su radili u toj srednjoj školi i prije dvadesetak godina ispričali su za Kurir da je pjevačica bila zaista  nepodnošljiva, da je pravila veliki […]

Podijeli članak:
KARLEUŠA PROMIJENILA ČAK TRI SREDNJE ŠKOLE: Bila NAJGORA učenica, skakala i jahala po klupama, profesori je…

Kako Stars za sada saznaje, Jelena Karleuša je promijenila čak tri škole. Po tvrdnjama njenih nekadašnjih  profesora, ona je bila  najgora učenica i laknulo im je kad je otišla… Oni koji su radili u toj srednjoj školi i prije dvadesetak godina ispričali su za Kurir da je pjevačica bila zaista  nepodnošljiva, da je pravila veliki haos, skakala po klupama i neprestano pričala na času.

Iako u gimnaziji nismo bili u mogućnosti da razgovaramo s direktorom o njihovoj bivšoj učenici,, jer je bio službeno odsutan,, ostali zaposleni otkrili su nam sve pikanterije. .. Osim što se nije slagala s razrednom, kako je i sama rekla, Jelenu nisu voljeli ni ostali profesori, kojima je zadavala velike  glavobolje… Jedan od njih, koji je insistirao da mu ne pomenemo ime,, otkrio nam je nekoliko zanimljivih detalja.

 

Pobjegla poslije tri mjeseca

” Ništa lijepo nećete moći ovde da čujete o njoj… Ja sam joj bio profesor i moram iskreno da vam kažem da se nerado sjećam tog perioda. Bila je zaista nemoguća, najgora u odjeljenju što se ponašanja tiče. Zamislite dijete od 15 godina koje neprestano priča dok profesor drži čas,, a kad je opomenete, ona krene još i da se buni… Pa onda ustane i počne da skače i jaše po klupama, pa se ostala djeca pobune,, krenu i oni za njom da divljaju. Vjerujte mi, kada se poslije dvije godine ispisala iz gimnazije, svi smo bili presrećni, laknulo nam je”  kazao  je jedan od profesora za Kurir Stars.

Nakon što se ispisala iz Zemunske gimnazije, JK je drugu godinu upisala u Politehničkoj školi na Novom Beogradu, mašinski smijer, ali ni tamo se nije dugo zadržala…  Kako nam je rekao direktor te obrazovne ustanove Dušan Milovanović, pjevačica tamo nije završila čak  ni cijelo polugodište.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Pametna mama očitala sinu lekciju koju neće zaboraviti i oduševila sve na internetu!

“Razumijem vaše interesovanje, ali nemam mnogo toga da vam kažem. Jelena je pohađala našu školu samo tri mjeseca… Kod nas je došla iz gimnazije, a odavde je otišla u turističku školu i to je sve što znam. Vidio sam na internetu da postoji fotografija na kojoj je ona s ostalim učenicima, to je slikano u dvorištu ove škole “ kazao  nam je Milovanović.

Nakon toga smo posjetili  i Turističku školu na Novom Beogradu. Tamo smo saznali da je JK bila vanredni učenik!

 

“Mogu samo da potvrdim da je ona ovdje išla u školu, ja sam bio u to vrijeme direktor. Ali to je sve što mogu da vam kažem jer je ona bila vanredni učenik, nije dolazila svaki dan, već je samo polagala ispite”  -veoma ljubazno kazao  nam je direktor Dragutin Miličić.

Jelena Karleuša nikada nije krila da nije voljela da ide u školu, a pogotovo joj se nije sviđala Zemunska gimnazija, o kojoj je svojevremeno rekla sve najgore.

“Zemunske gimnazije se rado sjećam, pogotovo razredne i direktora, koji su bili odvratni. Nije tačno da su me izbacili iz te škole, ja sam samu sebe izbacila iz više razloga… Nisu dali djevojkama da se šminkaju, ne smije minić da se nosi, ne smije plava kosa, ne smije da se priča na času, ne smije da se jede na času”  kazala  je JK još na početku karijere.

(Kurir)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!