Lifestyle
0

Karleuša poslala poruku svim hejterima!

“Ni sneg ni led nas nije sprečio da oborimo sve rekorde posete u ovom gradu i da pevamo kao jedan! Hvala vam, ponosna sam na vas! “ napisala je Karleuša.   Nakon održanog koncerta u Paraćinu, Jelena Karleuša se zahvalila svim fanovima koji su po velikoj hladnoći došli da je čuju, i naravno, nije propustila priliku […]

Podijeli članak:
Karleuša poslala poruku svim hejterima!

“Ni sneg ni led nas nije sprečio da oborimo sve rekorde posete u ovom gradu i da pevamo kao jedan! Hvala vam, ponosna sam na vas! “ napisala je Karleuša.

 

Nakon održanog koncerta u Paraćinu, Jelena Karleuša se zahvalila svim fanovima koji su po velikoj hladnoći došli da je čuju, i naravno, nije propustila priliku da i ovog puta popljuje svoje hejtere.

 

Naime, pevačica Jelena je na svojoj Fejsbuk stranici objavila tri video klipa sa nastupa u Paraćinu…
“Ovako je sinoć bilo u Paraćinu na neverovatnih MINUS 20! Ni sneg ni led nas nije sprečio da oborimo sve rekorde posete u ovom gradu i da pevamo kao jedan! Hvala vam, ponosna sam na vas! “ napisala je Karleuša na svojoj Fejsbuk stranici, pa zatim dodala kratku ali  specijalnu poruku za hejtere.
“PS (i da li možete onom ko se*e da ja ne znam da pevam da kažete da popuši k****? Aman bre više dokle će gluve budale da se*u?! Hvala!)”
(Telegraf.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!