Nekategorisano
0

JEZIVA FOTOGRAFIJA: Rada Matić drži Jeleninu sliku i tijelo na terasi!?

Da li ovom ima kraja? Več svima poznata Rada Matić iz Beča, koja je sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pjevačice “Granda” Jelene, razmjenjivala eksplicitne poruke,, ne prestaje da uznemirava sve one koji su voljeli ubijenu mladu ženu!! Verovali ili ne Rada je na dan kada je pjevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik na groblju […]

Podijeli članak:
JEZIVA FOTOGRAFIJA: Rada Matić drži Jeleninu sliku i tijelo na terasi!?

Da li ovom ima kraja?

Več svima poznata Rada Matić iz Beča, koja je sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pjevačice “Granda” Jelene, razmjenjivala eksplicitne poruke,, ne prestaje da uznemirava sve one koji su voljeli ubijenu mladu ženu!!

Verovali ili ne Rada je na dan kada je pjevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik na groblju Zbeg, na svom Facebook profilu postavila fotografiju na kojoj se vidi ona,, pored nje na komodi su fotografija ubijene pjevačice i kandilo, a iza nje noge misteriozne osobe?!

“Kada sam bolje pogledala fotografiju, obuzela me je neka jeza. Prvo sam vidjela Jecinu sliku, a potom nisam mogla da vjerujem svojim očima. Iza nje su se vidjele nečije noge. U prvom trenutku mi je prošlo kroz glavu da je to Jelenin leš… Da zlo bude veće, ona je tu fotografiju objavila na Jecin rođendan!!” govori  za Kurir jedna od pjevačicinih prijateljica.

Ona na to još dodaje da je ta fotografija ne bi možda toliko uznemirila da se zna ko je ubica.
“Te noge koje vire… I njen komentar “Čije su nogice”… Još uvijek ne znamo ko je ubica i u takvoj situaciji svi su sumnjivi. Koliko znam, ta Rada je bila prijatelj s Jecom na Facebooku i prije nego što je ubijena, a to nije nikad pomenula! Ona ismijava našu bol”  govori ova uznemirena žena.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ISPOVEST: Živim s bratom u stanu, oboje studenti....

Fotografiju je, dan nakon postavljanja spomenika na kćerkinom grobu, dobila i majka ubijene pjevačice Zorica Krsmanović.

“Bila sam u potpunom šoku! Ne mogu da vjerujem da ima toliko smjelosti. Šta će njoj fotografija moje kćerke?! Ne interesuje me šta je imala sa Zoranom, to je njihova stvar, ali zanima me šta će njoj Jecina slika. Sama je rekla da nije poznavala moje dijete “kazala  je Zorica, koja je i jučer prije podne provela kod ljekara jer joj se zdravstveno stanje znatno pogoršalo u posljednje vrijeme.

 

Da se podsjetimo, pjevačica “Granda” Jelena Krsmanović je ubijena u subotu 2. aprila. Njeno tijelo pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode ispod nasipa u Crvenki u Borči.

Rada Matić gastarbajterka je iz Beča, rodom iz sela kod Koceljeve, koja je, kako je sama izjavila, sa Zoranom Marjanovićem počela da razmjenjuje poruke, najprije preko Facebooka, a potom preko Vibera.

DnevniAvaz

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!