Estrada
0

Jelena Karleuša nije mogla zaustaviti suze u Zvezdama granda…

  I ovog puta u Zvezdama Granda će da bude mnogo zanimljivo. Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocjenjivaće i komentarisaće i ovoga puta “nezgodni” žiri u sastavu velikih zvezda Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac. U produkcijskom žiriju,pored Saše Popovića sjediće i  Snežana Đurišić. Ona će […]

Podijeli članak:
Jelena Karleuša nije mogla zaustaviti suze u Zvezdama granda…

 

I ovog puta u Zvezdama Granda će da bude mnogo zanimljivo.
Djevojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocjenjivaće i komentarisaće i ovoga puta “nezgodni” žiri u sastavu velikih zvezda Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U produkcijskom žiriju,pored Saše Popovića sjediće i  Snežana Đurišić. Ona će zajedno sa Sašom Popovićem odobravati ali i osporavati odluke žirija…

Gledaoce OBN TV očekuje još jedno mnogo zanimljivo izdanje popularnog showa a gledaoci će moći vidjeti, sukob JK-Bosanac, ko će pjevati pjesmu “razbolje se lisica”, ali i ko je talentirani kandidat koji će izaći na scenu i samouvjereno otpjevati veliki hit,, a njegova izvedba izazvati će emotivnu reakciju publike i žirija….

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  LUKAS: P*derima je ugrožen mozak! U Cirihu sam GLEDAO KAKO SE J*BU NA KAMIONU, ovdje neće! MARIJA NAPUSTILA STUDIO!!!

I ako je gledaoci uopšte nisu navikli vidjeti uplakanu, Jelena Karleuša će ovog puta jedva uspjeti zaustaviti suze…

“Zvezde Granda” su i 19. novembra bile apsolutno najgledaniji programski sadržaj ostavivši daleko ispod konkurenciju..

DnevniAvaz

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!