Zabava
0

ISPOVEST: Uvijek sam izbjegavala ženskaroše,a onda sam se zaljubila u takvog…

Ukoliko ste i vi jedna od onih osoba koje nemaju sreće u ljubavi onda će vas ova ispovest zasigurno rastužiti. Prenosimo je u cijelosti: “Ja sam uvijek izbjegavala ženskaroše, nikada me nisu privlačili a onda sam upoznala jednog momka koji je bio na glasu ženskaroša i zaljubila sam se, iako to nisam htjela. Bili smo […]

Podijeli članak:
ISPOVEST: Uvijek sam izbjegavala ženskaroše,a onda sam se zaljubila u takvog…

Ukoliko ste i vi jedna od onih osoba koje nemaju sreće u ljubavi onda će vas ova ispovest zasigurno rastužiti.

Prenosimo je u cijelosti:

“Ja sam uvijek izbjegavala ženskaroše, nikada me nisu privlačili a onda sam upoznala jednog momka koji je bio na glasu ženskaroša i zaljubila sam se, iako to nisam htjela. Bili smo par mjeseci zajedno i mogu reći da su to bili najljepši mjeseci mog života, nikada mi nije bilo tako lijepo. Bio je visok,crn mnogo zgodan i imao je ogroman smisao za humor.

Svi su bili protiv nas i govorili da on nije za mene. Zavoljeli smo semnogo , nije volio nijednu prije mene, otkrio mi je svoje snove, želje, strahove a ja sam bila najsretnija djevojka ali onda su počele stalne svađe koje su nas psihički ubijale i prekinuli smo.

Ubrzo se javio, rekao kako mu ja mnogo falim,da mu nije ni s kim kao sa mnom i htio je da pokušamo kombinaciju, kada već veza ne ide a ne možemo jedno bez drugog… Uvrijedio me tim i prekinula sam svaki kontakt. On se vratio na staro, izlasci i gomila djevojaka a ja se još sastavljam sa životom.”

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!