Estrada
0

INCIDENT NA PINKU: Nakon ogovaranja Dare i Dragane – progovorila Mira Škorić!

Emisija “Pinkove zvezde” emitovana , 17.decembra,je  izazvala do sada neviđenu pažnju zbog ogovaranja folk pevačica  Dragane Mirković i Dare Bubamare! Za one koji nisu ispratili, njih dvije govorile su o izvijesnoj koleginici Miri koja je od njih tražila da joj pozajme novac,, pošto je bila na ivici toga da izgubi stan… I dok joj Dara nije […]

Podijeli članak:
INCIDENT NA PINKU: Nakon ogovaranja Dare i Dragane – progovorila Mira Škorić!

Emisija “Pinkove zvezde” emitovana , 17.decembra,je  izazvala do sada neviđenu pažnju zbog ogovaranja folk pevačica  Dragane Mirković i Dare Bubamare! Za one koji nisu ispratili, njih dvije govorile su o izvijesnoj koleginici Miri koja je od njih tražila da joj pozajme novac,, pošto je bila na ivici toga da izgubi stan…

I dok joj Dara nije dala pare, Dragana naravno  jeste, a po završetku ovog “ćaskanja” počelo je da se spekuliše da su govorile o Miri Škorić.

Nakon svega, Mira veoma  oštro demantuje da ima ikakve veze sa pričom koju su Dara i Dragana ispričale.

“One o meni nisu pričale. Ja nikome ništa ne dugujem! “kazala  je Mira dodavši da je sa pomenutim koleginicama u dobrim kolegijalnim odnosima.

Da se  podsjetimo, ovako je tekao razgovor između Dragane i Dare:

“Ali, Mira jedno priča, drugo radi. Mnogo je negativna. Tražila mi je pare na zajam, ja joj nisam dala, pa me je kasnije pljuvala”  kazala je Dara, dok se Dragana na to nadovezala:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  DA SE NAJEŽIŠ: Karleuša poslala emotivnu poruku maloj Jeleni!

“Ja sam joj dala, bilo mi je baš žao, gubi stan. I to sam se čula sa službenicom iz banke, ona mi je rekla… Sama sam joj dala, jer sam ja takva.” Na postavljeno  Darino pitanje da li joj je vratila pare, Dragana je odgovorila:

“Ma kakvi. Nema od toga ništa.”

 

” Sram je bilo! “ rekla  je Dara.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!