Lifestyle
0

HIT! Evo šta je Rasta poklonio Ani KAD JE SAZNAO da je TRUDNA! (FOTO)

Naš popularni estradni par će se u 2017. godini po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta na njihovu veliku sreću  očekuju prinovu. Pjevačica je to  potvrdila, da je u drugom stanju i da se veoma raduje prinovi. “Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu […]

Podijeli članak:
HIT! Evo šta je Rasta poklonio Ani KAD JE SAZNAO da je TRUDNA! (FOTO)

Naš popularni estradni par će se u 2017. godini po prvi put ostvariti u ulozi roditelja. Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta na njihovu veliku sreću  očekuju prinovu. Pjevačica je to  potvrdila, da je u drugom stanju i da se veoma raduje prinovi.

“Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vijest još uvijek ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presrećni smo” kazala  je veoma sretna Ana Nikolić.

 

Budući roditelji su po svemu sudeći presrećni, a Rasta kada je saznao lijepe vijesti svoju suprugu je obradovao skupocjenim nakitom.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  MUŽ I DOKTOR U ŠOKU: Vidjeli što ova trudnica nosi u svom trbuhu i onesvijestili se!!!(FOTO)

 

“Moj muž je stvarno car! Nije što je moj, ali stvarno je najbolji”   napisala je Ana u opisu  postavljene fotografije na kojoj se vidi malena kutijica…

Iako se ne vidi šta je Rasta tačno kupio svojoj supruzi Ani, riječ je vjerovatno o nakitu, a buduća mama nije krila oduševljenje zbog ovog poklona.

(Pink.rs)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!