Rijaliti
0

Havarija u Budvi: Eksplozija na plaži, turisti prestravljeni, trpi cijeli grad!!!

Na plaži u Bečićima je pukla vodovodna cijev, a velika količina vode je odnijela dio plaže, dok su neki kupači ostali bez svojih ličnih stvari… Pričinjena je velika materijalna šteta a Budva, u kojoj trenutno boravi 63.000 turista, je trenutno bez vode. Direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić kazao  je za TVCG da se nada da […]

Podijeli članak:
Havarija u Budvi: Eksplozija na plaži, turisti prestravljeni, trpi cijeli grad!!!

Na plaži u Bečićima je pukla vodovodna cijev, a velika količina vode je odnijela dio plaže, dok su neki kupači ostali bez svojih ličnih stvari… Pričinjena je velika materijalna šteta a Budva, u kojoj trenutno boravi 63.000 turista, je trenutno bez vode. Direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić kazao  je za TVCG da se nada da će do dva sata noćas kvar biti saniran.

On je naglasio da je “sada prioritet da Budva, kao i opštine Tivat i Kotor dobiju vodu iz Regionalnog vodovoda“. Jevrić se, posebno, izvinio zbog neprijatnosti turistima koji su u trenutku pucanja cijevi bili na bečićkoj plaži…

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OVO JE MOJ POSLEDNJI POZDRAV… Znam da je Bog sa mnom!!! Riječi mlade zvezde Granda odzvanjaju netom!

Očevici govore da se u trenutku pucanja cijevi čuo prasak baš kao mala eksplozija i da su se ljudi uplašili. Mnoge stvari su, kako se navodi, otišle u more..

Avaz

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!