Vijesti
0

DIREKTOR POLICIJE SVE OTKRIO: Znamo ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović

Ubistvo Grandove pevačice Jelene Marjanović u Borči je već mesecima samom u centru pažnje javnosti zbog svoje misterioznosti ali i surovosti. Policijska istraga ne jenjava i danonoćno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja…. Kako je za sada istakao direktor policije Vladimir Rebić, detalji iz istrage ubistva pevačice ne smeju biti izneti,, ali policija za sada […]

Podijeli članak:
DIREKTOR POLICIJE SVE OTKRIO: Znamo ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović

Ubistvo Grandove pevačice Jelene Marjanović u Borči je već mesecima samom u centru pažnje javnosti zbog svoje misterioznosti ali i surovosti. Policijska istraga ne jenjava i danonoćno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja….

Kako je za sada istakao direktor policije Vladimir Rebić, detalji iz istrage ubistva pevačice ne smeju biti izneti,, ali policija za sada poseduje značajne dokaze i nijedan do sada nije isključiv.

“Tražimo dokaze koji su neoborivi. Ne smemo da pogrešimo i uhapsimo nekoga ko nije izvršitelj krivičnog dela”  kazao je Rebić.

Nekih propusta u radu policije, kada je reč o  istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović, nije bilo, ali, kako je rekao Rebić, nijedna policija ne može rešiti slučaj odmah,, a za komplikovaniji slučaj, kao što je ovaj, potrebno je izvesnon  vreme.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu, muškarac IZBODEN U GRUDI!

“Vremenom ćemo rešiti i ovo ubistvo”  kazao je Rebić u jutarnjem programu televizije Pink.

Kako je on dodatno  istakao, policija je gotovo sigurna da zna ko je ubio Jelenu, ali je jako važno da se prikupe i odgovarajući dokazi.

“Lično, mislim da znam ko ju je ubio, ali sačekaćemo prikupljanje dokaza” kazao  je direktor policije.

SRBIJADANAS

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!