Lifestyle
0

Dara Bubamara JE promenila izgled IZ KORENA, nećete je NIKAD PREPOZNATI (FOTO)

Fanovima je ova promjena mnogo neobična pa sa se pravom pitaju:  Otkud ovo, Bubamaro? Dara Bubamara je definitivno jedna je najpopularnijih srpskih pevačica, a njen savršen izgled nas fascinira sada već decenijama. Koliko god promena da napravi ona ostaje podjednako zanosna, samo na neki drugačiji način. Do sada smo je uvijek znali kao zanosnu plavušu […]

Podijeli članak:
Dara Bubamara JE promenila izgled IZ KORENA, nećete je NIKAD PREPOZNATI (FOTO)

Fanovima je ova promjena mnogo neobična pa sa se pravom pitaju:  Otkud ovo, Bubamaro?

Dara Bubamara je definitivno jedna je najpopularnijih srpskih pevačica, a njen savršen izgled nas fascinira sada već decenijama. Koliko god promena da napravi ona ostaje podjednako zanosna, samo na neki drugačiji način. Do sada smo je uvijek znali kao zanosnu plavušu koja nas iznova oduševljava novim hitovima.
Ipak, nešto se promenilo. I to njena uobičajena seksi plava frizura. Da da, nema više toga, sada je pepeljasta nijansa ono što krasi njenu glavu, tzv. Pepeljuga-frizura.
Kako god okreneš, Dara izgleda svetski.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ON JE BIO CECINA NAJVEĆA LJUBAV, A OVAKO DANAS IZGLEDA: Bio je fudbalska zvezda devedesetih, a sada je...

clipboard01

Zbog čega se Dara odlučila na ovu promjenu još uvek nije poznato. Ali se svakako može zaključiti da joj odlučno pristaje.

SRBIJDANAS

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!