Zabava
0

BIZARNO! Osjeća se kao bolja majka: Odlučila dojiti psa!

Reddit je definitivno mjesto na kojem možete pronaći nek od  najbizarnije vijesti. Medjutim ova vijest definitivno  spada među najčudnije koje su se tamo ikada pojavile. Priča o Terri Graham (44), jednoj majci koja je, nakon što nije mogla dojiti svoju djecu, odlučila dojiti Spidera, psa svoje devetogodišnje kćeri, u kratkom se vremenu probila na prvo […]

Podijeli članak:
BIZARNO! Osjeća se kao bolja majka: Odlučila dojiti psa!

Reddit je definitivno mjesto na kojem možete pronaći nek od  najbizarnije vijesti.

Medjutim ova vijest definitivno  spada među najčudnije koje su se tamo ikada pojavile.

Priča o Terri Graham (44), jednoj majci koja je, nakon što nije mogla dojiti svoju djecu, odlučila dojiti Spidera, psa svoje devetogodišnje kćeri, u kratkom se vremenu probila na prvo mjesto stranice koja nije lišena vijesti koje vas ostavljaju bez riječi,tako  piše Depo.ba.

Članak o Terri Graham koji su u kratkom vremenu prenijeli brojni svjetski mediji, a izvorno se pojavio u britanskom magazinu Closer, vjerojatno je “sam vrh ponude”. Kako zbog same teme, tako i zbog ozbiljnog pristupa najbizarnijoj vijesti u posljednjih nekoliko godina.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Vjerujemo da sretni dobitnik nije spavao cijelu noć: Mostarac dobio 50.000 EURA na kladionici

Medjutim, Grahamova tvrdi da razumije zašto bi je zbog ovog neko mogao smatrati čudakinjom. Ona još  tvrdi i da se zbog ovog osjeća kao bolja majka.

Psiholog kojeg su novinari angažirali sugerirao je Terri da zatraži pomoć.

CURE.BA

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!