Estrada
0

Aleksandra OTKRILA DIRLJIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Suze su mi lile što NISAM ja ta…

Poznata folk pevačica se podsetila  nekih prošlih vremena… Aleksandra Prijović ove godine ipak neće nastupati za Božić, jer kako govori želi taj dan da provede sa svojom  porodicom.  Aleksandra će prvi put proslaviti najveći hrišćanski praznik sa svojim voljenim dečkom Filipom Živojinovićem a kako bi joj srce bilo potpuno ispunjeno pozvala je svoju porodicu da […]

Podijeli članak:
Aleksandra OTKRILA DIRLJIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI: Suze su mi lile što NISAM ja ta…

Poznata folk pevačica se podsetila  nekih prošlih vremena…

Aleksandra Prijović ove godine ipak neće nastupati za Božić, jer kako govori želi taj dan da provede sa svojom  porodicom.  Aleksandra će prvi put proslaviti najveći hrišćanski praznik sa svojim voljenim dečkom Filipom Živojinovićem a kako bi joj srce bilo potpuno ispunjeno pozvala je svoju porodicu da dođu u Beograd…

“Radujem se Božiću. Od malena sam tog dana bila sa porodicom, a poslednjih godina mi je teško jer nisu pored mene. Ove godine je druga priča. Moja porodica je došla u Beograd i zajedno ću ga proslaviti sa njima, Filipom i njegovom porodicom. Nisam zakazala svirku da bih bila sa njima “ kazala je Aleksandra za “Kurir”.

Pevačica se zatim veoma  rado podsetila vremena kada je kao mala provodila ovaj dan u krugu svoje porodice.

“Obeležavala sam Božić sa mamom, bakom i dekom ili u Srbiji kod tate. Uvek sam grabila i tražila novčić u česnici…. Očekivala sam da ću ga pronaći ali mi to nikada nije pošlo za rukom.

Zatim sam plakala što nisam bila ta koja se oparila. Za Badnji dan je  deda unosio badnjak u kuću, a baka je spremala ručak i uvek brinula da nam trpeza bude puna mesa, pitica, salata, kolača.

Deda me je zvao pre nekoliko dana i kazao mi da bi voleo da budemo zajedno za praznike. Jedva sam čekala da dođe”  – bila je iskrena Aleksandra.

 

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BRUTALAN OKRŠAJ KARLEUŠE I VIKI: Nemoj više da ti se DESILO da me na taj način UVREDIŠ

 

Srbijadanas

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!